Woman Boxing in Gym

Hier is een grove schatting van hoeveel calorieën een gemiddelde persoon zal verliezen tijdens een van de laatste fitness rages.

Maak je klaar om te bewegen! Fris je fitness routine op door enkele van de laatste fitnesslessen uit te proberen, welke je aan het bewegen en zweten moeten krijgen. Dus hoeveel calorieën kun je verbranden door het volgen van deze lessen? Natuurlijk, iedereen heeft een ander lichaam; maar we hebben een grove schatting van hoeveel calorieën een gemiddeld persoon zal verliezen tijdens een van deze workouts.

Circuittraining

Circuittraining biedt een geweldige manier om zowel kracht en cardio oefeningen te mixen door deelnemers geregeld te laten rouleren tussen oefeningen. Met deze snelle workout kun je verwachten om ongeveer 570 calorieën per uur te verbranden.

Kickboksen

Kickboksen vereist dat je elke spier in je lichaam gebruikt en de meeste mensen kunnen dan ook verwachten 500 tot 800 calorieën per sessie te verbranden. Nou dat hakt er wel in!

Bikram Yoga

Dit wordt ook vaak “hete yoga” genoemd. Bikram Yoga vindt plaats in een ruimte die verhit is tot 40 graden Celsius. Gebruikmakend van 26 verschillende poses, wordt dit gezien als een van de meest uitdagende vormen van yoga. Maar het harde werken betaalt zich wel terug, beoefenaars kunnen verwachten ongeveer 1,000 calorieën per sessie te verliezen.

Piloxen

Boxen en Pilates combinerend, verlengt deze leuke workout je lichaamsframe en voegt hij hieraan de voordelen van cardio training toe. Je kunt per sessie ongeveer 800 calorieën kwijtraken.

Zumba

Deze leuke, Latijns Amerikaans geïnspireerde workout vereist dat je met de muziek mee beweegt. Dansers verbranden ongeveer 500 calorieën in een gemiddelde sessie.

Spinning

Raak gemotiveerd door deze stationaire fietsles waarin je door zogenaamde bergen en dalen fietst. Terwijl je benen en hart pompen, kun je ongeveer 700 calorieën per sessie achterlaten.

Onthoud dat je vooraf spreekt met je dokter of gezondheids-professional om er zeker van te zijn dat je gezond genoeg bent voor fysieke activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *