pic-intensieve-bilbuik

Met dit exclusieve trainingsschema van Krachttrainingen.com train je de bil & buikspieren met hoge intensiviteit, het uitvoeren van het trainingsschema duurt slechts 18 minuten per dag en je krijgt er levenslang resultaat voor terug. Let op: Dit is een intensief bil & buikspieren trainingsschema! Lees hieronder meer informatie over de voordelen van trainen met hoge intensiviteit.

[sc name=”adsense-lifestyle”]

Hoge intensiteit trainingsschema

Trainen met hoge intensiviteit is een effectieve routine waarbij je bij het dagelijks aanhouden optimaal resultaat boekt. In deze routine wordt iedere oefening 30 seconden uitgevoerd en drie keer herhaald. Iedere set wordt weer opgesplitst met één oefening voor de buikspieren en één oefening voor de bilspieren. Hierdoor kunnen de bilspieren even rusten als je aan de buikspieren werkt, en andersom, waardoor de training steeds beweging van het de voorkant en de achterkant van het lichaam afwisselt voor een sterker resultaat.

De afwisseling tussen de spiergroepen

De constante afwisseling tussen de buik en bilspieren zorgt ervoor dat de spiergroepen steeds even rust krijgen tussen de oefeningen, hierdoor zullen deze sneller versterken, juist door die extra rustmomenten na een hoge intensiviteits-oefening. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker in staat bent om 110% procent te geven aan de training van iedere afzonderlijke spiergroep per oefening in plaats van 100 procent, en zo bijvoorbeeld verzuring kunt voorkomen.

Het trainingsschema

Voor de workout kun je het schema met oefeningen aanhouden:

Buikspieren / Billen (hoge intensiteit)

 1. Jumping Spider Plank
  30 seconden
 2. Reverse Lunge Skip
  30 seconden
 3. Neem 30 seconden rust en ga door met:
 4. Walk Out Burpee
  30 seconden
 5. Lying Leg Raise
  30 seconden
 6. Neem 30 seconden rust en ga door met:
 7. Side Plank
  30 seconden
 8. Squat Jump
  30 seconden
 9. Neem 3 minuten rust, en herhaal de ronde nog twee keer.

Wat heb ik nodig om mijn dagelijkse eiwit inname te bereiken?

Hieronder laten wij je enkele producten zien die of een absolute vereiste óf heel gunstig zijn voor iedereen die begint met trainen. Deze producten kun je vrijwel direct bestellen via de link vermeld onder ieder product. Zo kan je snel aan de slag!

 1. pic-wheyisolate

  Whey Protein

  Wei-proteïnen staat bekend als het #1 voedingssupplement over de hele wereld. Het bevat een volledige hoeveelheid van alle essentiële aminozuren die men nodig heeft. Het is een ideale bron van eiwitten, wat hoog nodig is voor iedere krachttrainer.
  Klik hier om whey eiwitten te bestellen

 2. pic-musclegainer

  Muscle Gainer

  Op sommige momenten is een eiwitshake niet genoeg. Voor deze momenten heeft BodyLab Pure Muscle Gainer samengesteld. Deze shake is een zeer uitgebalanceerde combinatie van meervoudige koolhydraten, eiwitten en goede vetten.
  Klik hier om Muscle Gainer te bestellen of Klik hier voor een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *