Ben je helemaal klaar met de eiwitten-en-water routine? Toe aan nieuwe eiwitrijke recepten? Wordt avontuurlijk met deze eiwitrijke maaltijd!

test ad between

Wanneer je heerlijke stukjes van een Quest bar toevoegt aan een eiwitrijke pindakaas pannenkoek stimuleer je meer dan het eiwitgehalte. Je upgrade de pannenkoek naar een serieus betere smaak en textuur. Nu, stel je de pannenkoek eens voor met eiwitrijke pindakaas. Dat klinkt als een onoverwinbare combinatie!

Ingrediënten voor deze onberispelijke eiwitrijke pannenkoeken

Bereidingswijze

Meng en mix alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa, behalve de Quest bar. Snijd de reep in stukken ter grootte van chocolade chips. Om het snijden van de reep te vergemakkelijken, is het verstandig om de Quest bar in de koelkast voor ten minste een uur te bewaren. Verhit een koekenpan op matig warm vuur en besprenkel deze met kookspray. Schep beslag in de pan en voeg een paar Quest bar brokken toe aan elke pannenkoek. Bak deze proteïne traktaties tot ze lichtbruin zijn aan beide kanten. Leg de pannenkoeken op een bord en doe er heerlijke eiwitrijke pindakaas op.

>Proteïne pindakaas glazuur

Ingrediënten voor de pindakaas vol proteïne

Bereidingswijze

Voeg de whey, Griekse yoghurt en PB2 in een kom en mix deze totdat ze mooi gemengd zijn. Voeg er langzaam water aan toe, totdat je het gewenste mengsel bereikt. Besprenkel de proteïne saus op de heerlijke eiwitrijke pannenkoeken.

Voedingswaarden van pannenkoeken

Voor een portie van 3-4 pannenkoeken geldt:

Voedingswaarden van de eiwitrijke pindakaas

Voor een portie van twee eetlepels geldt:

De voedingswaarden van de pannenkoeken met de pindakaas

Voor een portie: 3-4 pannenkoeken en 2 el eiwitrijke pindakaas geldt: